مرکز همایش های بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان، یکی از برجسته ترین مراکز علمی کشور و استان اصفهان است و به جهت جایگاه ممتاز خود، افتخار میزبانی همایش ها و رویدادهای بزرگ کشوری و بین المللی بسیاری را در کارنامه خود دارد. از این رو مرکز همایش های بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با بهره مندی از یک سالن اجلاس بزرگ، مجموعه تالارهای جانبی، فضای اختصاصی نمایشگاهی، هتل و رستوران، شرایط ایده آلی برای برگزاری همایش ها و اجلاس های ملی و بین المللی فراهم آورده است.

مدیریت مرکز همایش های بین المللی، تحت نظر اداره کل روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، تلاش می کند به نحو شایسته و حرفه ای خدمات خود را به مجریان رویدادها ارایه کند.

شما می توانید با رزرو مرکز همایش های بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان از بهترین امکانات  در برگزاری رویدادهای مختلف از جمله کنفرانس، سمینار، نماشگاه ، مجامع عمومی شرکتها برخوردار شوید.

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی