رفتن به محتوای اصلی
x

دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از دو دانشگاه بزرگ دولتی استان اصفهان و با ۲۳۰۰ هکتار مساحت، بزرگ ترین دانشگاه کشور از لحاظ وسعت است.این دانشگاه در حومه شهرخمینی‌شهر، یکی از شهرهای اطراف اصفهان قرار گرفته‌است.این دانشگاه دارای پارک جنگلی نسبتاً وسيع در جوار کوه سید محمد، کوه صلات و امامزاده سید محمد واقع شده‌ است.

دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی ایران، فعالیت‌های آموزشی خود را در سال 1356 با پذیرش حدود 800 دانشجو در برخی رشته‌های فنی، مهندسی و کشاورزی آغاز نمود و اکنون با گذشت بیش از 40 سال از شروع فعالیت‌های آموزشی، با 14 دانشکده، 8 پژوهشکده و 25 هسته علمی-پژوهشی، یکی از مراکز مهم آکادمیک ایران به شمار می‌رود. در حال حاضر بیش از ده هزار دانشجو در این دانشگاه به تحصیل اشتغال دارند.

دانشگاه صنعتی اصفهان با برخورداری از کادر هیات علمی فعال و ممتاز و نیز امکانات استثنایی خود، مفتخر است که آموزش را با بهترین کیفیت و استانداردهای بین المللی ارائه نماید، به طوری که فارغ التحصیلان این دانشگاه با کیفیت ممتاز خویش فرصت‌های بزرگی برای تصدی مشاغل و مسئولیت‌های کلیدی در فضای صنعتی- اقتصادی رو به رشد کشور یافته و در ادامه تحصیلات عالی نیز موفقیت چشمگیری در داخل و خارج از کشور داشته اند.

دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یکی از مهم ترین مراکز آموزش عالی کشورکه در پایتخت فرهنگ و تمدن ایران و در مهم ترین استان صنعتی کشور واقع شده است، با پشت سرگذاشتن بیش از چهار دهه فعالیت مستمر، موفق و پرثمرآموزشی و پژوهشی و تربیت صد ها تن از برجسته ترین نخبگان علمی، فرهنگی و صنعتی، افتخارات متعددی را در حوزه های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی به جای گذارده است.

این شهر بزرگ علمی آموزشی هم اینک با برخورداري‌ از كادر هيأت‌ علمي‌ فعال‌ و ممتاز و نيز امكانات‌ استثنائي‌ خود، در اغلب رشته های دانشگاهی در حوزه های مختلف فني‌ و مهندسي‌، كشاورزي‌، و علوم‌ پايه‌ ودر قالب 14 دانشکده، 8 پژوهشکده و 25 هسته علمی – پژوهشی پذیرای بیش از 11 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از داخل وخارج از کشور می باشد.

همجواری با مراکز مهمی نظیر کارخانه ذوب آهن و فولاد و صنایع وابسته به آن‌ها و هم‌چنین مراکز مهم هسته ای کشور، این دانشگاه را در موقعیت استراتژیک دانشگاهی در مركز کشور قرار داده است.

ايجاد پژوهشكده هاي مشترك با صنايع بزرگ، انجام صدها پروژه صنعتي به دست محققان اين دانشگاه و تاسيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به عنوان قطب علم و فناوري دانش بنيان كشور از ديگر دستاوردهاي مهم دانشگاه صنعتي اصفهان است.

طی سالیان گذشته و درکنار به انجام رساندن صدها پروژه مهم صنعتی و پاسخگویی به نیازهای فناورانه و مبتنی بر دانش نوین صنایع گوناگون داخلی وخارجی، محققان این دانشگاه مهم صنعتی با ارائه مقالات پرتعداد و ارزشمند علمی پژوهشی بین المللی به نقش آفرینی در ارتقاء جایگاه علمی ایران در عرصه تولید علم جهانی پرداختند و به دنبال این امر، دانشگاه صنعتی اصفهان در یک جهش بی سابقه، جایگاهی ارزشمند در مهم ترین رتبه بندی های دانشگاهی بین المللی را تسخیر نمود.

این دانشگاه که در رتبه بندی داخلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سال 1389 ودر میان دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جایگاه هفتم را به خود اختصاص داده بود، در سال 1390 نیز ضمن ارتقاء بیش از 11 امتیازی، در همین جایگاه قرار گرفت در میان برترین دانشگاه های صنعتی کشور نیز جایگاه چهارم را به خود اختصاص داد.

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی